Elevkommentarer

Här kan du se lite lovord från elever vi haft! Om du gått en kurs hos oss skriv gärna en kommentar här nedan och berätta om hur du upplevde det.

“Helt fantastiskt! Nu känner jag mig avkopplad och inspirerad. Det här var roligt“

“Varje kurs hos er är som något Extra av livets Bästa!”

 “Ville bara tacka för en väldigt bra kurs, där jag fick mängder av bra tips och tekniker! Tack än en gång för kursen i helgen, jag hade väldigt trevligt!”  

 Hej, måste bara skriva och tala om hur otroligt glad vi är att vi gick kursen, den var nog det bästa i pyssel/kreativitet vi har gjort. Ett stort tack till er båda”

 “Hej på er! Tack för en väldigt bra och användbar kurs! VILKET jobb och engagemang ni lägger ner! Tove”

 “Tack för en kanonbra kurs !! Hjärnan var mör efter intensivt skapande och inlärande av nya saker. Nu går den på högvarv med idéer. Ni är fantastiska personer och otroligt inspirerande lärare! Vi ses snart igen ;)”

9 Responses to Elevkommentarer

 1. Malin Lidén skriver:

  Gick SILVERLERA steg 1 i helgen 10-11 juni 2017 i Uppsala. En helt igenom kul och professionell kurs med massor av praktik och fint förmedlad kunskap känner jag att jag fått en bra grund och är inspirerad att fortsätta laborera med den fantastiska Silverleran. Gaby och Rolf är ett mycket kompetent team fyllda med värme, humor och där de verkligen ser och vägleder sin deltagare med stort hjärta.
  Stort tack till Er!
  Malin

 2. Kristina Jike skriver:

  Hej, jag gick en kurs för er i Lund för rätt många år sedan. Nu undrar jag om det inte finns någon chans, att det blir en kurs i Skåne. Det hade varit väldigt trevligt 🙂 Kanske Steg 2 eller Vida ringar, som såg trevliga ut.
  Mvh Kristina Jike

  • admin skriver:

   Hej Kristina, roligt att du minns oss. Vi skulle gärna åka till Skåne och hålla kurs, men vi behöver en inbjudan av en grupp som kan ta hand om oss. Vi har inget planerat resande. Vi har så mycket med kurser här i Uppsala. I förra veckan hade vi en deltagare fån Svedala.
   Vi har så många som kommer från hela Sverige (och Norge, Finland) att vi nu har ett avtal med ett hotell här. Kanske du skulle fundera på en liten sväng till oss ? Det är ganska enkelt och inte så dyrt. Rolig minisemester.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *