Om bokningar

När du klickat på knappen Kursschema får du en överblick över alla kurser. Börja med att välja ort, välj sedan den kurs som intresserar dig bland de färgade raderna till höger i bild.
Klickar du på den grå pilen öppnar sig hela texten. När du hittat din kurs använd rutans färg för att hitta när i kalendern kursen äger rum. En namnförkortning syns också.

De flesta kurserna återkommer vid flera tidpunkter. Du kan flytta dig mellan månaderna med de blå pilarna som pekar till vänster respektive till höger. När du hittat din kurs vid en tid som passar dig är det dags att du registrerar dig.

Du bestämmer själv Användarnamn och Lösenord. Skriv upp dessa. När du är klar klickar du på kursens namn i månadsschemat. Du får då en samlad information om kurs, tider, betalning m.m. Tryck på knappen ”Boka” nertill vänster och du är klar.
För att kunna sända bokningsuppgifter till dig är det viktigt att du uppger en gällande och korrekt email adress. Det kommer ingen mer bekräftelse eller kallelse till din kurs om den inte måste ställas in.

Din anmälan är bindande.  Din plats är definitiv när du betalat in hela beloppet till Girot som anges i din bokning, så att vi har det senast dagen vi angivit. (Det finns flera giron så använd inte gamla noteringar i din dator.) Skulle du vilja gå en kurs som startar närmare i tiden än om 6 dagar behöver du ringa oss.
Spara uppgifterna om tidpunkten och notera vilka verktyg eller annat material du skall ha med dig till kursen. Du kan också se vilka kurser du bokat genom att klicka på den blå knappen ”Min Sida”.

Du kan nå oss med allmänna frågor om kurserna på
018-36 01 36 eller 0709-99 98 22.

Vi har några regler vid bokning för att ge oss den framförhållning vi behöver. Du kan inte via Internet boka av en kurs närmare i tiden än 6 dagar. Ringer du oss kan vi hjälpa, men är det 5 dagar kvar före kursstart så behåller vi en avbokningsavgift på 150 kronor, är det 3 dagar eller mindre kvar före kursstart så behåller vi 300 kronor. Detta för merarbetet att hitta annan deltagare eller eventuellt tvingas ställa in kursen.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in kursen om vi på grund av lärares sjukdom inte kan genomföra den. Vi försöker då snarast nå alla anmälda via email.Vi förbehåller oss rätten att ställa in kursen om deltagarantalet är fyra eller mindre. Läraren kan dock göra undantag och genomföra kursen med färre än fem.

När kursen sker genom ett studieförbund gäller deras regler för anmälan och avbokning.