Elevkommentarer

Här kan du se lite lovord från elever vi haft! Om du gått en kurs hos oss skriv gärna en kommentar här nedan och berätta om hur du upplevde det.

“Helt fantastiskt! Nu känner jag mig avkopplad och inspirerad. Det här var roligt“

“Varje kurs hos er är som något Extra av livets Bästa!” 

“Ville bara tacka för en väldigt bra kurs, där jag fick mängder av bra tips och tekniker! Tack än en gång för kursen i helgen, jag hade väldigt trevligt!”  

 

“Hej Gaby och Rolf, Jag vill bara tacka för en jätterolig och väldigt givande kurs. Det var en fröjd att få ha er som lärare 😊 Nu har jag massor med ideér som jag ska skapa framöver. Vänligen, Jenny ”

 “Hej på er! Tack för en väldigt bra och användbar kurs! VILKET jobb och engagemang ni lägger ner! Tove”

 “Tack för en kanonbra kurs !! Hjärnan var mör efter intensivt skapande och inlärande av nya saker. Nu går den på högvarv med idéer. Ni är fantastiska personer och otroligt inspirerande lärare! Vi ses snart igen ;)”

13 Responses to Elevkommentarer

 1. Lisbeth Gill skriver:

  Tack för en underbar helg. Lärde mig massor Många Kramar Lisbeth

  • admin skriver:

   Vi är så glada att få ha så trevliga deltagare. Vi har inget emot att skratta och kreera lite mer tillsammans.

 2. Camilla skriver:

  Underbar kurs, Silverlera steg 1, med fantastiska Gaby och Rolf!! Tack så mycket för en superrolig helg (2014-02-08–09), med mer energi och kreativ lust! Nu har jag en uppsjö nya idéer, och dessutom de rätta teknikerna….. 😉 På återseende!

  • admin skriver:

   Det roligaste vi vet är när vi kan inspirera. Vi hoppas få se massor av nya kreationer framöver. Låt folk häpna över vad du kan.
   Anders höll ett så fint tal till oss så vi blev också inspirerade. Tack Camilla och alla ni andra på kursen.

 3. Elisabeth skriver:

  Kan starkt rekommendera silverlera steg 1. Bra genomgång av material och tekniker utlärda av kunniga och roliga Rolf & Gaby. Bokade en ny kurs innan jag gick hem från denna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *