Landskrona – Eslöv – Löddek. – Lund

Certifierade lärare.
PMC Akademin
Kurser med Kerstin & Lennart.

• Löddeköpinge i egen regi.
• Eslöv, Hässleholm, Kristianstad, Lund och Ystad i samarbete med Medborgarskolan.
PMC-Kurser
Vi är båda PMC certifierade instruktörer genom PMC Akademins utbildning och vi har byggt på med ett antal av PMC Akademins specialkurser. Vi jobbar tillsammans så ni får alltså oss båda två som handledare på kurserna.

Vi erbjuder kurserna dels via studieförbund och föreningar på olika orter, dels i egen regi. Se under Kursbeskrivning för att se förslag på kurser. Kontakta oss gärna för att hitta rätt kurs för dig.

Skräddarsytt
Vi kan också skräddarsy kurser eller event av olika slag. T ex för en möhippa, ett företags teamaktivitet, en annorlunda familjeuppvaktning, etc. Med erfarenhet från annat hantverk fastnade vi för silverlera och PMC Akademins kursupplägg och filosofi.

Vi är:
Kerstin
Jag är fylld av idéer och energi och en obotlig optimist, ett arv efter pappa Reinhold.
Efter mångårig träning sägs jag vara en sjutusan till projektledare (mitt tidigare yrke). Jag brukar få saker gjorda och vägrar oftast att ge upp inför ett problem. Det kommer alltså många smycken ur de här händerna.

Lennart
Jag tycker att jag med ålderns och yrkeserfarenhetens rätt nu kan tillåta mig konstnärens totala frihet. Efter alla år som tandtekniker tycker jag fortfarande att det är roligt att sitta och ”leka” med vatten, silverlera och pensel. Och leker gör jag, ofta väldigt länge, innan jag släpper ifrån mig något av mina smycken. De blir därmed lite sällsynta. Jag har alltid många nya idéer på lager och glimten finns både i ögat och smyckena.


Zider-So-Soft, röd irländsk settertik.
Främsta arbetsuppgift: att tvinga oss ut på långa promenader, viltspårning och andra roliga hundaktiviteter oavsett väderlek. Som motprestation får vi hög mysfaktor och villig fotvärmare både i verkstaden och på kontoret. Att hon är vår ögonsten (efter barn och barnbarn) behöver väl knappast sägas.


Kontakta oss så berättar vi mera.

0702-70 61 84 Kerstin
0707-71 35 39 Lennart

SmyckeMakeriet i Lödde är plattformen för det som började som en ny hobby för några år sedan. (Registrerad firma med FA skattsedel.)