Västerås

Certifierad lärare.
Kurser med Marja

Kurserna äger rum i:
• Västerås på Medborgarskolan, Vasagatan 59
• Enköping på Medborgarskolan, Kungsgatan 13
• Västerås i min ateljé
Jag har sedan barnsben knåpat med olika typer av hantverk; sytt kläder, virkat, stickat, målat i olja och akvarell, arbetat med trä och keramik lera. Sen upptäckte jag PMC silverlera och fastnade direkt för materialets fantastiska egenskaper och oändliga kombinations möjligheter med andra material.
Jag började utbilda mig 2006 och blev PMC certifierad instruktör.

Jag håller i gruppevenemang då jag kommer där du vill vara eller så är vi i min ateljé. Jag har allt material som behövs för att kvällen ska bli spännande och kreativ.

Här är några exempel på evenemang:
• En firmafest där alla får göra sig ett smycke blir både en fin och rolig avkoppling.
• Liksom en möhippa där alla deltagare kan till exempel göra en berlock var till ett armband som den blivande bruden får i present. Ett minne för livet!
• Varför inte barnkalas! Barn är otroligt bra på att knåda och arbeta med lera. De har mycket att lära oss vuxna.

Förutom silverlera undervisar jag även i glasfusing där du kan lära dig att kombinera glas med silver.

Syftet med mina kurser är att lära ut materialets alla möjligheter så att du sen kan gå hem och skapa efter dessa förutsättningar och din egen fantasi. Under kurserna gör jag mitt bästa för att du ska ha trevligt, få ut maximalt med kunskap och inspiration för att fortsätta skapa på egen hand.

Just nu har jag en paus i mitt undervisande då jag vistas utomlands. Jag kommer då och då hem till Västerås och kan hålla kurs. Kontakta mig gärna så kan jag ge bättre besked när det är aktuellt nästa gång. 070-222 33 04
Jag har därför inget schema utlagt.