Kombinera silverplåt & silverlera

Att kombinera silverplåt och silverlera ger möjligheter till nya designer.
Vi använder Argentiumsilver 935 för att det passar så bra i sina egenskaper till finsilver. Det är en ny teknik. Arbetar du med silverlera idag lär du dig hur du kan kombinera det med silverplåt och arbetar du med silverplåt lär du dig hur du kan kombinera det med silverlera. Du kan läsa mer om Argentium här.

Vi gör en del av smycket i Argentium silverplåt och dekorerar vidare med silverleran.  I kursen kommer du att bocka tråd, fusa silver, slipa och polera, troligen inte såga. Du kan sedan göra allt hemma med butanbrännare. Behövs ingen ugn. Du lånar verktyg under kursen. Du kan behöva bra glasögon, ett förkläde för at ta emot skräp och inte minst ett anteckningsblock. Vi ber dig också ta med en liten polermaskin typ Dremel eller liknande. Saknar du det har vi någon i reserv. 

kursschema

Boka kurs
Under kursschema hittar du kurser som just nu finns schemalagda. Pris hittar du även där (priset är inklusive material och lån av verktyg).  Saknar du någon kurs du skulle vilja gå är du välkommen att kontakta oss 0709 99 98 22. Det kanske finns plats att placera ut den i schemat.

tillbaka