Bronslera nyhet

Att göra smycken i brons är normalt inte enkelt, men med Bronslera öppnas möjligheten att göra sina egna designer till ett lågt pris.
Under kursen får du lära allt du behöver för att kunna arbeta hemma med bronslera. Vi gör ett armband för att du skall få kunskaperna att redan efter denna kurs kunna sätta igång och tillverka själv. (Krävs en brännugn) Under arbetet kan bronsen skulpteras eller förses med mönster. Bronsleran är lättarbetad och ger ett fatanstiskt resultat, ett massivt bronsföremål. Brons är mycket hårt och starkt och kan få olika utseenden på ytan. Från en rustik bruntonad yta till en gnistrande gyllene färg. Ditt nästa smycke kanske blir till Fars Dag eller en pojkvän eller ett hängsmycke till festen. Har du inte arbetat med metallera tidigare, prova på nu. Genom att kursen innebär en träff hinner vi inte bränna bronsen under kursen utan vi sänder hem ditt smycke.

Inga förkunskaper krävs.
Du får stöd hela vägen.
Kursen leds av PMC certifierad lärare.
En sammankomst om ca 4,5 timmar

Pris: se i kursschemats beskrivning. (inklusive material och lån av verktyg.) Läs mer om kursen, datum, plats, pris och lärare genom att klicka på “Kursschema- knappen” ovan. Välj först ort och sedan månad. Klicka på kursen i kalendern för att se alla tider m.m.