Intensivkurs silverlera

Du lär dig bl.a att skapa i silverlera från start. Smyckeskursen syftar till att du senare, i ett separat prov, skall kunna certifiera dina kunskaper i PMC silverlera, om du önskar. Men smyckeskursen ger dig dessutom andra tekniker så att du ser möjligheterna att kombinera med andra material. Du lär dig att fatta in stenar på flera sätt, du lär dig att göra ihåliga föremål, att lägga 24 karats guld med Keum-Boo, att patinera silvret, att skapa stämplar med eget mönster. Kursen är fem dagar i rad och ca 40 timmar. Vi kommer att ta ett par kvällar i anspråk. Räkna med en intensiv kurs med mycket innehåll. Du kommer att bli inspirerad till max, ha väldigt roligt och troligen också vara lite trött när du åker hem.
Antalet platser är väldigt begränsat. Kursen äger rum i våra egna lokaler på Kungsgatan i Stockholm med två lärare. Anmäl dig via vårt schema. Du ser klockslagen i schemat. Vi kommer att kontakta dig för att få kompletterande uppgifter.

Kursen leds av PMC certifierad lärare.
5 sammankomster.


Pris: 9875 (inklusive kursmaterialet, inklusive moms.) Läs mer om kursen, datum, plats, pris och lärare genom att klicka på “Kursschema- knappen” ovan. Välj först ort och sedan månad. Klicka på kursen i kalendern för att se alla tider m.m.