Elevkommentarer

Här kan du se lite lovord från elever vi haft! Om du gått en kurs hos oss skriv gärna en kommentar här nedan och berätta om hur du upplevde det.

“Helt fantastiskt! Nu känner jag mig avkopplad och inspirerad. Det här var roligt“

“Varje kurs hos er är som något Extra av livets Bästa!” 

“Ville bara tacka för en väldigt bra kurs, där jag fick mängder av bra tips och tekniker! Tack än en gång för kursen i helgen, jag hade väldigt trevligt!”  

 

“Hej Gaby och Rolf, Jag vill bara tacka för en jätterolig och väldigt givande kurs. Det var en fröjd att få ha er som lärare 😊 Nu har jag massor med ideér som jag ska skapa framöver. Vänligen, Jenny ”

 “Hej på er! Tack för en väldigt bra och användbar kurs! VILKET jobb och engagemang ni lägger ner! Tove”

 “Tack för en kanonbra kurs !! Hjärnan var mör efter intensivt skapande och inlärande av nya saker. Nu går den på högvarv med idéer. Ni är fantastiska personer och otroligt inspirerande lärare! Vi ses snart igen ;)”

Detta inlägg har 13 kommentarer

  1. Catherine De Geer

    En av de saker jag saknar mest med att inte bo i Sverige är Era kurser. Varje kurs för Er är en sådan inspirations kick!
    När jag kommer i vinter hoppas jag att kunna pricka in en av de kurser jag inte har gått!

    1. Rolf

      Catherine, det är en ära för oss att du kommer farande från Australien för att gå kurser hos oss. Det skall bli så roligt att träffas igen. Vi skall ladda för att du skall få en ny kick av inspiration !

Lämna ett svar