You are currently viewing Infattning av sten

Infattning av sten

Dessa skapades av deltagarna på Steg 4. Väldigt rolig kurs. Tänk att de här gjordes på fem timmar. Tycker du om några av dem ge gärna kreatörerna beröm. Det är de värda. Några av smyckean ligger på vår Facebooksida: Facebook PMCAkademin.

Lämna ett svar

Silverlera Steg 4

Silverlera Steg 4

Att fatta in en sten som inte kan brännas med silvret. När du har en sten som inte klarar att följa med in i ugnen eller brännas med butanbrännare måste den fattas in efteråt. Du behöver då hålla en plats för stenen i rätt form och storlek för att kunna fatta in den efter bränning. Under kursen lär du dig hur du gör. Vi gör dessutom ett hängsmycke där vi fattar in stenen på ytterligare ett annat sätt efter bränning. Tekniken kan du använda på många typer av stenar.

Förkunskaper: Du behöver ha arbetat något med silverlera eftersom vi inte går igenom grunderna. Du förutsätts kunna dessa. Tag med dina egna verktyg.
Kursen leds av PMC certifierad lärare.
Kursen är två sammankomster.

Boka kurs
Under kursschema hittar du kurser som just nu finns schemalagda. Pris hittar du även där (priset är inklusive material och lån av verktyg).  Saknar du någon kurs du skulle vilja gå är du välkommen att kontakta oss 0709 99 98 22. Det kanske finns plats att placera ut den i schemat.

 

Lämna ett svar