Fatta in stenar som inte kan brännas

Du kan fatta in stenar som inte kan brännas i PMC Formsilver. I den här kursen fattar vi in en sten i sarg och en annan i ett silverrör. 

Med de här teknikerna kan du fatta in stenar som du gillar på grund av färgen eller formen. Du kan välja mellan en rad olika stenar. Amazonit, Granat, Karneol, Lapis, Malachite, Månsten. Du får öva på nya trix i att skapa i Formsilver. Du kommer att löda infattningarna. Du kommer också kunna göra hängsmycket så att du kan bära det även som brosch.

Kursen är två dagar och allt kursmaterial och lån av verktyg ingår. Priset är komplett. Vi tar ett mycket begränsat antal deltagare. 

Förkunskaper: Du behöver ha viss erfarenhet av att arbeta med Formsilver/silverlera eftersom vi inte går igenom några grunder. Den här kursen är för dig som har mer erfarenhet. Kursen leds av två lärare: Gaby och Rolf Friberg, Certified PMC Senior Teachers.

Boka kursen
Under Kurschema hittar du kurser som just nu är schemalagda. Även pris och tider. Vid frågor kontakta oss på 0709-99 98 22. Tag med anteckningsblock så att du kan spara vad du lär dig. Och dina bra glasögon behövs.