Vi som undervisar, Gaby och Rolf Friberg,  har funnit material och tekniker som passar oss alldeles förträffligt och lägger nu vår själ i detta. Vi har skaffat oss den bästa utbildingen och undervisat i mer än 20 år  både i egen regi och på olika studieförbund och skolor.

Vi är certifierade lärare (PMC Senior Teachers) i PMC teknik och har utbildning i emaljering, silversmide och glasfusing. Vi har ambitionen att ge de mest kunniga och de roligaste kurserna inom vårt område. Vi utvecklar nya kurser och idéer tillsammans. Vi har utbildat instruktörer och över 3000 deltagare runtom i Sverige.

  • Tänker du dig att gå en Prova-på-kurs för att se om detta är något för dig så gör vi det bästa vi kan för att du verkligen skall få en kunnig och rolig kurs.
  • Tänker du dig att nu skall du verkligen förbättra dina kunskaper så kan vi stärka dig.
  • Tänker du dig att du skall satsa stort så tror vi att du blir nöjd
    med både satsad tid och peng.

Telefon: 018-121 131 eller 0709-99 98 22
Email: support@pmcakademin.se

Välkommen till oss!

Integritet Policy

För att vi ska kunna genomföra köpe- eller tjänsteavtalet med dig kommer vi att behandla följande uppgifter om dig:

Namn, Adress, telefonnummer och epost, i vissa fall personnummer, Betalningsinformation samt betalningshistorik. Information om din beställning, såsom ordernummer, produkt, leveransadress, faktura etc.

Den här informationen behöver vi för att vi ska kunna uppfylla vårt avtal med dig. Vi sparar informationen från köpet/servicen i syfte att kunna hantera eventuella reklamations- och garantiärenden.

Uppgifterna kan komma att användas för marknadsföring genom olika kanaler som epost, sms och postala utskick. Detta gör vi för att vi vill erbjuda dig produkter och tjänster som kan vara relevanta för det köp som du har gjort. För att kunna fullfölja dessa åtgärder kan uppgifterna användas av oss eller närstående företag, men uppgifterna kommer inte att användas i något annat sammanhang.

För att uppfylla ändamålen med vår behandling av dina personuppgifter delar vi dina personuppgifter med företag som tillhandahåller tjänster till oss, t.ex. för att hantera utskick och leverans av dina varor. Dessa företag får inte använda dina uppgifter för något annat än detta. Vi säljer eller förmedlar inte din e-postadress.

Du kan när som helst avsäga dig den här typen av marknadsföring genom att höra av dig till oss. Du har rätt att när som helst begära ut de personuppgifter som behandlas om dig, att få eventuella felaktiga uppgifter rättade och att vi skall sluta behandla dina personuppgifter.