You are currently viewing Silversmycken med klassisk emaljering

Silversmycken med klassisk emaljering

Jag missade rejält med den här färgen. Den blev kompostbrun. Nåja, man kan inte lyckas jämt. Vi trängdes runt ugnarna ” hjälper du mig med luckan”, ”nu är den vid 800, det här blir bra”, ”är det här gallret varmt ?”,  ” du kan ta mitt”,  ”någon som använder 2020 ?”, ”2760 blir verkligt fin, lite mörk men ändå transparent”, ” kan jag lägga lite emalj här under för att stänga öppningen ?” ….och mästerverken växte fram.  Jag tror alla var inställda på en härlig helg. En deltagare hade med sig hembakat och av en annan fick vi en så fin blomma i en söt kruka. Bugar och tackar.
Det finns ytterligare ett smycke på vår Facebook sida PMC Akademin. Under arbetet med bilderna lyssnade jag på en fantastisk röst Alisan Porter i Blue Bayou. Du kan lyssna lite genom att klicka på pilen nertill.
DuvaCeller

 

 

 

BladibladBlommaBlommamedkort

Detta inlägg har en kommentar

  1. Gunnel Thidell Jernbom

    Denna kursen väntade jag på att få gå! Var så sugen. Vilka fina saker ni alla gjort! Tyvärr krockade det med en resa som resulterade i bruten fot och sönderslagen högeraxel.
    Så det blev att vila med gips i 6 veckor!!
    Hoppas att kursen återkommer till hösten!

Lämna ett svar