You are currently viewing Vilda ringar

Vilda ringar

 • Inläggskategori:Ringar
 • Kommentarer på inlägget:2 kommentarer


Här var målet att gå lite längre än de stiliga och enkla ringarna, att göra något man kände för just då. Även om vi demonstrerar tekniker och exempel blir ofta resultatet än mer vilt. Att linda en elefant runt fingret är inte illa.

 Ring-elefant1smRing-elefant2sm

Detta inlägg har 2 kommentarer

 1. Majlis Holm

  Är det vanlig silverlera ni använt för att få det så ”knottrigt” ? Tycker det är fint men det är ett tag sedan jag gick på kurs och tänker ta upp detta igen när jag ser så fina arbete! Har köpt ugn här tidigare och d3n får nog börja användas igen.
  / Majlis

  1. admin

   Hej Majlis, Roligt att du besöker vår Blogg. Ja, ringarna är av PMC silver. Klart du skall börja använda din ugn igen. Det har hänt så mycket genom att det nu finns flera olika typer av PMC silverlera så man kan göra nästan allt och få hållbara, proffsiga resultat. Behöver du mer information gå in på vårt Lärocenter som finns här bredvid Bloggen. Där hittar du video och bruksanvisningar för att jobba med PMC silver.

Lämna ett svar

Vilda ringar

Vilda Ringar

Du gör en mer vild ring där din kreativitet tar mycket plats. Den här kursen är för dig som vill träna mer på ringar. Vi utnyttjar silverlerans organiska möjligheter. Det blir en ring som inte lätt kan göras på annat sätt, därmed unik.  Du får tid att sätta din prägel på ringen. Kursen är en sammankomst. Max 8 deltagare. Kursen leds av certifierade instruktörer, PMC Senoir Teachers Gaby & Rolf Friberg.

Förkunskaper: Silverlera Steg 1 eller motsvarande kunskaper eftersom vi inte går igenom grunderna.
kursschema
Boka kurs
Under kursschema hittar du kurser som just nu finns schemalagda. Pris hittar du även där (priset är inklusive material och lån av verktyg).  Saknar du någon kurs du skulle vilja gå är du välkommen att kontakta oss 0709 99 98 22. Det kanske finns plats att placera ut den i schemat.

Lämna ett svar