Elevkommentarer

Här kan du se lite lovord från elever vi haft!
Om du gått en kurs hos oss skriv gärna en kommentar här nedan och berätta om hur du upplevde det.

elevkommentarer

 

9 Responses to Elevkommentarer

 1. Elisabeth says:

  Kan starkt rekommendera silverlera steg 1. Bra genomgång av material och tekniker utlärda av kunniga och roliga Rolf & Gaby. Bokade en ny kurs innan jag gick hem från denna.

 2. Camilla says:

  Underbar kurs, Silverlera steg 1, med fantastiska Gaby och Rolf!! Tack så mycket för en superrolig helg (2014-02-08–09), med mer energi och kreativ lust! Nu har jag en uppsjö nya idéer, och dessutom de rätta teknikerna….. 😉 På återseende!

  • admin says:

   Det roligaste vi vet är när vi kan inspirera. Vi hoppas få se massor av nya kreationer framöver. Låt folk häpna över vad du kan.
   Anders höll ett så fint tal till oss så vi blev också inspirerade. Tack Camilla och alla ni andra på kursen.

 3. Lisbeth Gill says:

  Tack för en underbar helg. Lärde mig massor Många Kramar Lisbeth

  • admin says:

   Vi är så glada att få ha så trevliga deltagare. Vi har inget emot att skratta och kreera lite mer tillsammans.

 4. Kristina Jike says:

  Hej, jag gick en kurs för er i Lund för rätt många år sedan. Nu undrar jag om det inte finns någon chans, att det blir en kurs i Skåne. Det hade varit väldigt trevligt 🙂 Kanske Steg 2 eller Vida ringar, som såg trevliga ut.
  Mvh Kristina Jike

  • admin says:

   Hej Kristina, roligt att du minns oss. Vi skulle gärna åka till Skåne och hålla kurs, men vi behöver en inbjudan av en grupp som kan ta hand om oss. Vi har inget planerat resande. Vi har så mycket med kurser här i Uppsala. I förra veckan hade vi en deltagare fån Svedala.
   Vi har så många som kommer från hela Sverige (och Norge, Finland) att vi nu har ett avtal med ett hotell här. Kanske du skulle fundera på en liten sväng till oss ? Det är ganska enkelt och inte så dyrt. Rolig minisemester.

 5. Malin Lidén says:

  Gick SILVERLERA steg 1 i helgen 10-11 juni 2017 i Uppsala. En helt igenom kul och professionell kurs med massor av praktik och fint förmedlad kunskap känner jag att jag fått en bra grund och är inspirerad att fortsätta laborera med den fantastiska Silverleran. Gaby och Rolf är ett mycket kompetent team fyllda med värme, humor och där de verkligen ser och vägleder sin deltagare med stort hjärta.
  Stort tack till Er!
  Malin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *