You are currently viewing Silverklänningar

Silverklänningar

Ingen klänning passade på mig. Jag har nog fel storlek. Jag vet, för jag lånade dem för fotografering. Men de passade desto bättre på dem som bar dem på vägen hem från kursen. Snygga eller hur ? Senare kanske det blir en aftonklänning eller en vårdräkt. Vi hoppas på det. Du får gärna kommentera. Du gör det lätt genom att klicka på ”Add Comment”  under rubriken.

 Klänning-med-bronsKlänning-tre-brons

Klänning-med-rosettKlänning-blå-sten

Detta inlägg har 2 kommentarer

 1. kerstin olander

  Helt underbara – när är nästa kurs?

  1. admin

   Hej Kerstin,
   Roligt att du tycker om dem. Vi kommer att ha kurser i höst igen. Schemat för hösten jobbar vi på och hoppas kunna lägga ut det senare i sommar.

Lämna ett svar

Silverklänningar

Silverklänningar

Det här är roligt! Du gör en klänning i silver som halssmycke och lär dig forma silvret tredimensionellt. Du kan använda tekniken till en hel garderob med klänningar, Vi sätter också några stenar i silvret om du vill. Förkunskaper: Du behöver ha grundläggande kunskaper i att arbeta med silverlera eftersom vi inte hinner gå igenom det.

kursschema
Kursen är en sammankomst. Se i kursschemat för datum. Pris framgår där och det är inklusive kursmaterial. Vill du ha hjälp med bokning ringer du 0709-99 98 22.
tillbaka

Lämna ett svar